Aimi's FotoPage

By: Aimi Marissa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Aug-2007 01:21 Email | Share | | Bookmark
Merdeka...

 
Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke 50...yeah!



Monday, 27-Aug-2007 01:59 Email | Share | | Bookmark
Macam-macam Icha

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 21-Aug-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark
Icha vs Sin Chan

 
 
sama ker?


Friday, 17-Aug-2007 01:53 Email | Share | | Bookmark
Baby Irfan

 
 
Lupa nak announce the arrival of our new family member (my couz sebelah abah) - mohd irfan (betul ke spelling?)...sekarang Icha ada 2 couz lelaki..ada lah geng untuk main panjat2..tapi Icha akan paksa diaorg main masak2 jugak..

mama kata hari nie kitaorg gi shah alam (except for abah) rumah tok yoh..diaorg buat makan2 sempena perpisahan diaorg..mama kata tok yoh & family akan pindah dok london ikut tok li kerja kat sana...4 tahun..lamanyer...

pastu mama kata esok pagi2 kitaorg (abah, mama, nenek, atuk and of course me ) pegi teluk intan ader kenduri sedara sebelah abah Icha...nenek excited sgt and is looking forward to introduce me to sedara mara kat sana...mama kata Icha kena behave and be friendly to all...tak leh buat muka masam & blur nanti tak de org nak kawan ngan Icha...

malam plak mama kata kitaorg gi airport hantar tok yoh and rombongannya..wah bestnya! Icha tak pernah gi KLIA...

penuhnya schedule for fri & sat...i hope i can spend quality time with abah & mama on sunday..dah lama tak lepak ngan abah kat rumah...abah asyik kerja jer....abah kata dia kena cari duit lebih sebab dia nak beli mainan untuk Icha.... tapi abah kata tahun depan baru dia beli...peliklah abah nie ...may be dia nak beli masa birthday kot....hehehh


Friday, 10-Aug-2007 03:30 Email | Share | | Bookmark
It's Friday!

Good Morning sayang!
Icha & mak busu nurul
Syioknya dapat lepak ngan Icha sat & sun.. esok mak ngah Ila nak belanja makan ikan bakar kat bellamy..sedapnya - dah lama tak pegi..abah Icha kerja esok tp most probably he will be joining us for lunch kat sana...

Pagi nie dia asyik tersengih je...geram tengok..mama tahu sengih ader makna tue.....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net